26 Haziran 2010 Cumartesi

En iyi seks 10 dakika !

İnsanlar bütün gece süren seks maratonlarını sıkıcı buluyor.


Yapılan araştırmalar insanın bütün gece süren seks maratonları sıkıcı bulduğunu belirledi.


Yapılan araştırma sonucunda, çoğu insanın bütün gece süren seks maratonlarını sıkıcı ve 10 dakikalık seksin mükemmel olduğunu düşündüğü belirlendi.


Cinsel sorunları olan çiftlere danışmanlık hizmeti veren Seks Terapi ve Araştırma Derneği tarafından yapılan ankete katılanlar, bir ya da iki dakikanın çok kısa, üç ila yedi dakikanın kabul edilebilir ve 13 dakika üzerinde seksin çok uzun olduğunu söyledi. Anket sonucunda yedi ila 13 dakika süren seksin en iyisi olduğu ortaya çıktı.


Araştırmalar, popüler kültürün, seksin süresine dair gerçekçi olmayan fikirleri güçlendirme eğiliminde olduğunu kaydetti.


Pennsylvania Eyalet Üniversitesi'nden psikoloji profesörü Eric Corty, "Çoğu erkek ve kadın, tüm gece süren seks fantezisine inanıyor görünüyor. Bu hayal kırıklığı ve tatminsizliğe yol açabiliyor. Bu araştırmanın fantezileri bir yana bırakıp erkeklerin ve kadınların daha gerçekçi verilerle hareket etmelerine yardımcı olmasını umuyoruz" diye konuştu. Araştırma sonuçları Sexual Medicine (Cinsel Tıp) dergisinde yayınlandı.