8 Haziran 2009 Pazartesi

haziran ayı burç yorumları


Koç (20 Mart – 20 Nisan)

İş hayatınızdaki yoğunluğun size yorgunluk olarak dönmesi kaçınılmaz. Bu yorgunluğun neden olduğu gerginlik sizi saldırgan yapabilir. İkili ilişkilerde aradığınızı bulma ihtiyacınız sizi yalnızlığa sürükleyebilir. Oysa bu dönem yalnız kalmaktan kaçınmalısınız. İnsanlarla yüzleşmeli ve sizi rahatsız eden olayları açıkça konuşmalısınız.

Boğa (21 Nisan – 21 Mayıs)

Sanatsal becerileriniz önem kazanacak. Araştırmalarınıza zaman ayırın ve kendinizi gereksiz işlerle meşgul etmeyin. Kararlı ve çalışkan tutumunuzla bazı başarılara imza atmanız mümkün. Kalabalıklar sorunlarıyla canınızı sıkacak. Kendinizi arabulucu konumunda bulabilirsiniz. Otorite konumundaki insanlarla başınız derde girebilir. Sağlığınız konusunda titiz davranmayı ihmal etmeyin.

İkizler (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sürekli teşvik edilmek istiyorsunuz. Bu tutumunuz diğer insanlarla ilişkilerinizde açmazlara neden olabilir. Entelektüel eğilimlerinizle ilgilenmeli ve bilmek istediğiniz şeyleri derinlemesine öğrenmelisiniz. Prensiplerinize sahip çıkarken önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. Patavatsız davranışlardan kaçının.

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsunuz ama bazı şartlar altında yalnızlık size iyi gelebilir. Gerçek tutkularınızı gizlemek yerine onların dışarı çıkmasına izin vermeli ve doyasıya yaşamalısınız. Hayal ettiğiniz geziler için peşpeşe gelecek fırsatlar sizi şaşırtabilir. Bunları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Aslan (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Kendi fikirlerinizi ve tavrınızı ortaya koyarken takındığınız agresif tutum çevrenizle sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Her konuda aşırıya varan isteklerinizi törpülemeyi ve başka insanların duygularına saygılı olmayı unutmayın. Planlarınızı yaparken gerçekçi olmak yararınıza…

Başak (24 Ağustos – 23 Eylül)

Üstlerinizle gireceğiniz tartışmaların zararınıza gelişebileceğini unutmayın. Her ne kadar bu tartışmaları kazansanız da uzun vadede sorunlar yaşamamak için tartışmaya girmekten kaçının. Arkadaşlarınızla çeşitli organizasyonlar yapabilir ve bunun sonucun da çok eğlenebilirsiniz. Yoğun geçen kış aylarından sonra bu sizi dinlendirecek.

Terazi (24 Eylül – 23 Ekim)

Arkasına saklandığınız sessiz görünümün altındaki güçlü insanı ortaya çıkarabilseniz herkes gerçek sizi tanıyacak. Kendinizi gizlemekten vazgeçin. Kapalı kapılar ardında gelişen duygularınızı serbest bırakın. Siz hayalleri ile geleceğe yön verebilecek güçte bir insansınız. Sanatkar ruhunuz ve sabrınızla bunu başarmamanız mümkün değil.

Akrep (24 Ekim – 22 Kasım)

Karşı cinsle yaşadığınız gerilimler zor günler yaşamanıza neden olabilir. Yeni arkadaşlıklar edinerek bu durumu kendi lehinize çevirebilirsiniz. Hayal gücünüzün yarattığı durumlarla tutarsız iddialarda bulunup çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar çıkarabilirsiniz. Makul davranıp bu duruma düşmekten kaçının.

Yay (23 Kasım – 21 Aralık)

Çalışma hayatınızdaki insanların size karşı tutumları negatif yönde değişebilir. Bu da işyerinizde stres dolu günler yaşanmasına neden olacaktır. Bu durumu insanlara uyumlu davranarak bertaraf edin. Sizi uzun zamandır uğraştıran bir iş bir anda hallolarak sizi sevindirecek.

Oğlak (22 Aralık – 20 Ocak)

Gözlem yeteneğiniz sayesinde olayları lehinize çevirmekte başarı kazanıyorsunuz. Konsantrasyonunuz mükemmel. Yapmak istediğiniz her şey anında oluyor. Bu da sizi ayrıca mutlu ediyor. Dostlarınızı uzun zamandır ihmal ediyorsunuz. Onların sizin sıcaklığınıza ihtiyaç duyduğunu sakın unutmayın.

Kova (21 Ocak – 19 Şubat)

Duygusal ilişkilerinizde çeşitli problemler yaşayabilir ve bunun sonucunda üzülebilirsiniz. Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizde üzücü olaylar olabilir ve sizde bu olaylardan nasibinizi alabilirsiniz. Aşırı hassas ve gerilim içindesiniz. Kendinizi motive edecek etkinliklerle uğraşmak ve çevrenizle yakın ilişkiler kurmak sizi sakinleştirecek.

Balık (20 Şubat – 20 Mart)

Geçmişten sıyrılma ve rahatlama dönemi. Uzun zamandır halletmek için çaba harcadığınız bir sorundan bu ay kurtulacaksınız. Yaşamınıza yeni baştan başlamış gibi olmanız içten bile değil. Bu denli rahatlamış ve hafiflemişken yaşamınıza yeni insanlar katmaktan çekinmeyin. Belki yeni bir duygusal birlikteliğe bile adım atabilirsiniz.

Hiç yorum yok: