4 Haziran 2009 Perşembe

Yatakta haber bülteni!


Hangi ünlü yıldız gecelikle haber sunacak?

Ünlü yıldız gündemin öne çıkan haberlerini iletirken,Siyasi ve Popüler dünyadaki konuklarıyla Haberin yatağında '' Gecelikleriyle'' ağırlayarak gündemi tartışacak.

Nurseli İDİZ Haberin Yatağında !!!
* Nurseli İDİZ Habere soyundu :-)
* Nurseli İDİZ ile Siyaset Yatakta tartışılıyor
* Nurseli İDİZ yatakta gecelik ile Haber sunacak
* Nurseli'den Gecelikle Haberler
* Nurseli yatakta siyasetçileri ağırlayacak !
* Nurseli İDİZ' in yatağında geceleri hangi siyasetçiler olacak ?
* Nurseli'den yatakta Haber sunumu
* Gecelikli Haberler
* Nurseli'den Yatak Haberleri

Nurseli İDİZ Türkiye'de belki de dünyada ilk kez yapılacak olan farklı bir Haber formatıyla televizyonda, yani Kanal t ekranlarında 1 Temmuzda izleyicilerine merhaba diyecek.
Projesi Seyhan SOYLU'ya ait olan Yapımcılığını Selma PAMUK'un üstlendiği ve deneyimli Haber Koordinatörü Abdullah ÖZDOĞAN yönetimindeki '' GECELİK HABERLER '' de, Nurseli İDİZ Haber Stüdyosunun önüne kurulmuş bir yatak odası dekorunda, gündemin en çarpıcı haberleri ile televizyonda yani Kanal t'de ekrana geliyor.

* Nurseli İDİZ geçmişindeki Tiyatral başarısını şimdi de Haberlere taşıyor.

İzleyicilere günün ve gecenin sıcak haberlerini masa başında değil, hayallerinizle baş başa kaldığınız sırada, yatağından gündemin öne çıkan haberlerini iletirken , Siyasi ve Popüler dünyadaki konuklarıyla Haberin yatağında '' Gecelikleriyle'' ağırlayarak gündemi tartışacak.

Stüdyoda Nurseli İDİZ'in çekimlerini yapan Kameramanından Yönetmenine , kurgucusundan yapımcısına kadar yapım ve yönetiminde görevli olan Kanal televizyon ekibi de birbirinden renkli Pijama ve Geceliklerini giyerek Habere renk katacaklar.

Nurseli İdiz 'le '' GECELİK HABERLER '' 01 Temmuz saat 24 :24'de Türkiye'nin ilk "Medyanın mutfağını" yansıtan televizyon kanalı Kanal t de ...

Medyaradar

Hiç yorum yok: