31 Ocak 2010 Pazar

Çok seks uzun yaşam


Uluslar arası Profesörler, uzun yaşamak için bol bol sevişmek gerektiğini, seksin ömür uzattığını açıkladı. ‘Hızlı yaşa genç öl’ sözüne alternatif: ‘Sağlıklı yaşa, çok seviş, yaşlı öl…’ Uluslararası Uzun Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Robert Butler, uzun yaşamak isteyenlere sevişmeyi önerdi. Aşk ve sevginin insana büyük bir enerji verdiğini anlatan Butler, yalnız kalmanın insanı her açıdan yıprattığını açıkladı.

Stres ve sigara
Kemer Country Club’ta uzun yaşam konulu bir seminer veren Butler, sihirli formülünü şöyle açıkladı:
“Spor yapın, sağlıklı beslenin ve bol bol sevişin.” Cebinde taşıdığı diji walker’ı gösteren Butler, “Bu alet benim adımlarımı sayıyor. Her gün 10 bin adım yürümem gerekiyor. Bu benim yaşam kaynağım. Sağlık çok önemli. Sigaradan uzak durmak, stresi azaltmak şart” diye konuştu.

Ekonomik krizle kendimizi yıpratmamamızı öğütleyen Butler, şunları söyledi:
“1930′da Amerika’da çok daha büyük bir kriz yaşandı. ülkenin yüzde 25′i işsizdi. Türkiye’de durumun bu kadar kötü olduğunu zannetmiyorum. Uzun yaşamak istiyorsanız psikolojik dengenizi de korumanız gerekir.”

Yılda ortalama 139 kez seks yapılıyor
Prezervatif markası Durex’in araştırmasına göre dünyada ortalama 139 kez seks yapılıyor. İnternet aracılığı ile yapılan araştırmaya tam 50 bin kişi katıldı. En fazla seks yapanlar arasında 167 ile Fransızlar birinci, 158 ile Hollandalılar ikinci, 152 ile Danimarkalılar üçüncü oldu. Durex’in geleneksel cinsellik araştırması ‘Global Sex Survey’e göre; İngilizler yılda ortalama 149 kez seks yaparak, bir yılda en fazla seks yapan ülkeler sıralamasında beşinci oldular. Fransızlar 167 kez ile birinci, Hollandalılar 158 kez ile ikinci, Danimarkalılar 152 kez ile üçüncü ve Kanadalılar 150 kez ile dördüncü ülke olarak İngilizleri geçtiler. Amerikalılar ise yılda 138 kez ile ortalamanın altında kaldılar. Hindistan 116, Taylan 112 ve Singapur 110 kere seks ile listenin sonlarında yer aldı.

Hiç yorum yok: