19 Şubat 2009 Perşembe

Kadınlar neden orgazm taklidi yapar?

Cinsel yaşamın vazgeçilmezi orgazm gerçekleşmediği taktirde çifler hilelere başvurabiliyor.

Kadınlar ve erkekler birçok kez birliktelikleri sırasında orgazm taklidi yapabiliyor. Çeşitli nedenlerle başvurulan bu yöntem iktidarı korumak ve partnerini onore etmek için bu yönteme başvurabiliyor.

Kadınların orgazm taklidinin yapmasının en temel nedenlerinden biri orgazm olamamasından kaynaklanır. Sadece fiziksel bir olay olmadığı daha önce binlerce kez kanıtlanmış olan orgazm süreci gün içindeki ruhsal, bedensel, çevresel, v.s. bir etkileşimlerle bir engelli koşuya dönüşebiliyor ve zevk için yapılan bu aktivite kadın için bir nevi zorunluluk haline gelebilir.
LINK
Çiftler aynı anda nasıl orgazm yaşar?
Orgazm iğnesi kadınları uçuruyor
Seks her derde deva

Orgazm taklidi yapan kadın gerçek bir orgazmdan mahrum bırakır kendisini. Sevgiliniz eğer cinsel aktiviteniz sırasında ritmik ve mekanik bir şekilde, tıpkı porno filmlerde duyduğunuz seslere yakın sesler ile can çekişme çığlıkları atıyorsa, siz hareketinize kısacık bir süre için mola verdiğinizde hâlâ aynı ritim ile seslere devam ediyorsa, boşaldığını iddia ettiği sırada vajinal ıslaklık artmıyorsa, nefes alıp verişleri orgazm sonrasında normale dönüyorsa, terlemede hafif bir artış hissedilmiyorsa, bilin ki sevgiliniz, sizi kandırıyor.

Bu durumda yapılacak en doğru şey partnerlerin bu konuyu geçiştirmeden, sakince oturup konuşmaları, kadının ve erkeğin beklentilerinin açıkça ortaya konularak, birlikte karşılıklı anlayış, sevgi ve sabır çerçevesi içinde kararlar alınmasıdır.

Guncel.net

Hiç yorum yok: