29 Eylül 2009 Salı

''Kaybedersek istifa ederim''


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den şok karar...


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, CSKA maçını kaybetmeleri durumunda istifa edebileceğini açıkladı.


Denizli ve Beşiktaş takımı Lujniki stadyumunda dün incelemelerde bulundu. Burada takımına küçük bir antreman da yaptıran Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli Rus basınına ilginç açıklamalarda bulundu.


Denizli, "Kimsenin burada bize üç puan armağan etmeye hazırlanmadığını gayet iyi anlyoruz. Ama bize kesin zafer lazım, çünkü gruptan çıkabilmemiz için önümüze hedef koyduk. Tabii bunu yapmak kolay olmayacak. Türkiye'deki son maçlardaki Beşiktaş'ın oyunlarına baktığımızda bizim siyah çizgide olduğumuzu söyleyebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde bir maçı daha kaybedersek, ben istifa etmek zorunda kalacağım. Diğer taraftan ise CSKA'yı yenmemiz Türkiye şampiyonluğunda başarılı şekilde oynamamıza da katkı sağlayacak." dedi.


Rus uzman: CSKA Beşiktaş-Galatasaray maçına "ajan" göndermiş


Rus spor uzmanı Anatoli Bışovets, CSKA takımının Beşiktaş takımını A'dan Z'ye tanıyabilmesi için Türkiye'ye kendi adamını gönderdiğini belirtti. Rus spor uzmanı, CSKA Teknik Direktörü Juande Ramos'un Beşiktaş'la ilgili yeterince bilgisi var. Çünkü futbol ustası sayılan CSKA Başkan Özel Danışmanı Vladimir Salkov "ajan" olarak Beşiktaş-Galatasaray maçına gönderildi. Salkov da Beşiktaş'ın zayıf taraflarını tespit ederek not şeklinde Ramos'a ulaştırmış bulunuyor. CSKA'nın Beşiktaş'ı yeneceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Hiç yorum yok: