14 Mart 2010 Pazar

Fanatik Web TV yenilendi


Web TV yepyeni fonksiyonlarıyla yayına girdi.

fanatik.com.tr'nin video sayfası Fanatik Web TV, yenilenen tasarımı ve yepyeni fonksiyonlarıyla yayına girdi.

Yeni FANATİK WEB TV'de neler var?

* Hareketli görüntü içeriğini en iyi şekilde ön plana çıkaran renk tonları ve görsel efektlerle oluşturulmuş profesyonel görsel tasarım.

* En son teknoloji kullanılarak hazırlanmış video altyapısı.

* Hızlı sayfa geçişleri ve video yüklemesiyle, beklemeden, takılmadan video izleyebilme imkanı.

* En güncel spor içeriğiyle harmanlanmış, toplam 15 videodan oluşan manşet modülü.

* 'Bugün', 'Bu Hafta', 'Bu Ay' ve 'Son 3 Ay' gibi birbirinden farklı seçeneklerle listeleme yapabilme fırsatı sunan 'En Çok İzlenenler' modülü. Her bir sekmesinde 20 farklı, toplamda da 80 videoluk bir seçki sunan 'En Çok İzlenenler' modülü.

* En beğendiğiniz videoları bir araya toplayıp, arşivlemenizi sağlayan 'Video Listem' modülü. Fanatik Web TV'nin gelişmiş 'Video Listem' modülüyle yüzlerce videoyu depolayabilir ve istediğinizde kolayca ulaşıp izleyebilirsiniz.

* Kullanıcıların aradıkları videoları rahatlıkla bulabilecekleri gelişmiş arama motoru ve listeleme seçenekleri.

* video.fanatik.com.tr'nin her biri konusunda deneyimli video editörleri tarafından özenle hazırlanan, birbirinden fantastik videoları bir araya toplayan 'Editör'ün Seçtikleri' bölümü.

* Site kullanıcıları tarafından aramada en çok kullanılan 10 kelimeyi bir araya getiren ve ortak kullanıcı eğilimlerinin paylaşılmasına fırsat veren 'En Çok Aranan 10 Kelime' modülü.

* En güncel fanatik.com.tr haberlerinin sırayla döndüğü'FANATİK Son Dakika' modülü.

* En güncel fanatik.com.tr galeri haberlerinden oluşan, milyonlarca görüntülenme sayılarına ulaşmış galerilerin bir araya toplandığı 'FANATİK Galeriden Seçmeler' modülü.

* Reklam bannerlarının en efektif şekilde görüntülenmesini sağlayan ve reklam verenlere 728x90 ile 300x250 px olmak üzere iki farklı seçenek sunan dinamik reklam alanları.

Hiç yorum yok: