29 Mart 2010 Pazartesi

Yazın favorisi çizgili desenler

Çizgili giymeyi seviyorsanız bu yaz tam size göre!

Beyazın başrolde olduğu; kırmızı, lacivert, gri, mor, mavi, sarı gibi renklerle kombinlenmiş çizgili kıyafetler 2010 yaz modasının öne çıkan trendi.

Çizgili kıyafetler günlük hayat tarzınıza şıklık katar, sade bir kıyafeti ilgi çekici hale getirir. Tüm kıyafetlerde olduğu gibi vücut tipinize göre seçim yapmak size istediğiniz gibi görünme garantisini verir. Enine çizgiler olduğunuzdan daha kilolu görünmenizi sağlarken; boyuna çizgiler olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlar.

Çizgili kıyafetlerin gücünden yararlanarak daha zayıf ya da daha dolgun görünmek sizin elinizde!
Çizgili kıyafetlerde ayakkabı seçimi oldukça kolaydır. Beyaz renk ön planda olduğu için 1 çift beyaz ayakkabı tüm çizgili kıyafetlerinizle giymek için uygun olacaktır. Ayakkabı seçiminizde farklı renkler denemek istiyorsanız çizgili kıyafetinizdeki ikinci rengi tercih edebilirsiniz. Beyaz-gri birleşiminden oluşan çizgili elbisenizin altına siyah ya da gri ayakkabı giyebilirsiniz.

Leopar desenli kıyafetlerde olduğu gibi tek parça kuralı çizgili kıyafetler için de geçerlidir. Yani, bir kombinde sadece bir parçada çizgi tercih etmelisiniz. Çizgili bir bluz giyiyorsanız; ayakkabı, pantolon ve hırkanız tek renk olmalıdır. Çizgili bir elbisenin üzerine hem renkli hem de desenli parçalar giyerseniz karmaşık bir görünüm sergilersiniz.

Çizgili kıyafetleri seviyor ancak henüz sizin için erken olduğunu düşünüyorsanız aksesuarlarınızda kullanarak gözünüzü alıştırabilirsiniz. Tek renk kıyafetlerden oluşan bir kombini çizgili fular, çanta, takı ya da şapkayla trende uygun hale getirebilirsiniz.

Yeni sezon için alışverişe çıkacaksanız, alışveriş sepetinize mutlaka çizgili kıyafetler ekleyin. Hem şık hem de trendi görünmenin keyfini çizgilerle yaşayın!

MODAMAKYAJ

Hiç yorum yok: