12 Ekim 2008 Pazar

Harika seksin dört sırrı

Seks terapistleri, tutku yaşamınızın kilidini açıyor.

Seks terapistleri Georgia Foster ve Beverley Anne Foster, tutku yaşamınızın kilidini açıyor. 'The 4 Secrets Of Amazing Sex - Harika Seksin 4 Sırrı' adlı yeni kitaplarında, harika seks için ihtiyacınız olanları açıklıyor.

4 SIR

1. BAŞTAN ÇIKARTMA

Partnenizi nasıl tutukulu hale getirebilir, yani onu ayartabilirsiniz. Çoğu insan seksi hissettiği için kendini suçlu hisseder, bu yanlış. İşi ilk önce beyinde bitirmeliyiz. Seksüel duygularınızı hemen arttıran, sizi baştan çıkaran unsurları fark edin.

2. HİS

Partnerinizi 6 duyunuzla hissedin. Atanızdaki enerjiyi, çekim gücünü farkedin ve koku, dokunma, ses, tat duyularınızla enerjinizi paylaşın. Günlük yaşamda 6 duyunuzu görmezden geldiğiniz zamanlar olabilir ancak seks duyularınız olmadan berbat olur.

3. TESLİM OLMA

Partnerinizle birlikte seks yaparken güvende hissetmeniz çok önemli. Baştan çıkarma, duyularınızla enerjinizi paylaşma aşamasından sonra, zihniniz ve duygularınız canlıdır. Orada olmaya ihtiyacınız olduuğunu hissedin ve partnerinizin düşünceleriyle hareket edin. Kendinizi ona bırakın, teslim olun.

4. DÜŞÜNCELER

Eğer ilk üç sır işinize yaradıysa, tüm hissettikleriniz ve deneyiminizi birbirinizle paylaşın. Memnunsanız yaşadıklarınızı gözden geçirerek yapmak istediğiniz herşeyi yapın. Eğer kötü hissediyorsanız , yaptığınız hataları yeniden yapmamaya ve güveninizi kaybetmemeye çalışın.

Georgia'nın yeni bir seksüel siz oluşturmanıza yardımcı olacak önerilerini deneyin.. İşte 5 adımda yatakta yeni bir siz..

5 ADIMDA YATAKTA YENİ BİR SİZ

1. Vücudunuzla ilgili beğenmediğiniz noktaları, can sıkıcı düşünceleri aklınızdan çıkartın. Kendinize haksızlık etmeyin ve buna inanın.

2. Yeni hareketleri denemek sizi terdirgin edebilir, yeni birşeyler denemeden önce konuşun, kendiniz ve partnerinize güvenin.

3. Seks yaşamınızı gözden geçirin ve canlandırmak için deneyebileceğiniz, size uygun yenilikler planlayın.

4. Nefes almayı unutmayın. İnsanlar kaygılı olduklarında nefes almayı azaltırlar. En iyi rahatlama tekniği derin bir nefes almak, 5 saniye tutma ve geri vermedir. Nefes alıp vermeyi üç kere tekrar edin ve kaygılarınızın yok olduğunu hissedin.

5. Her seks sırasında ufak bir değişiklik yapın. Bu seks yaşamınızın canlı kalmasını sağlayacak.

Hiç yorum yok: