18 Temmuz 2022 Pazartesi

2030 SONRASI DÜNYAMIZ

 

Salgın sonrası yeni dönemin başlangıcı. Eskiye dair ne varsa tamamen ortadan kaldırıp artık yeni bir dünya düzeni tasarlanıyor. Adına yeni dünya düzeni denen bu plan eskiden sahip olduğumuz tüm alışkanlıkları yok etmek ve dünyaya yeni bir format atmak üzere tasarlanmış durumda. Bu düzende insanın bireysel özgürlükleri tamamen ortadan kaldırılıyor. Dünyanın gerçek sahipleri olduğuna inanan küresel güçler köleliği yeniden başlatmayı amaçlıyor. Artık insanlar onlar için tamamen bir tasmalı köpek.

The Economist dergisinin kapağında resmedildiği gibi. Boynunda tasma olan bir devlet başkanı ve başkanın elindeki tasmalı köpek yani tüm insanlık.2030 projesi sadece insanın köleliği değil sahip olduğumuz tüm değerler aile kavramı sosyal ve psikolojik alışkanlıklar herşeyin bir bir ortadan kaldırıldığı bir distopya.2030 yılına gelindiğinde planlarını tamamen hayata geçirmiş olmayı amaçlıyorlar. O tarihe kadar bizleri neler bekliyor dersiniz.

Liderlerin NATO zirvesinde yapay zeka önünde tamamen komutla hareket ettirildiği sahneyi hatırlarsınız.

Monolitin önünde komutla 2030 hedefleri izletildi. Yeniçağ için birliktelik başlığı altında Brüksel Nato karargahında düzenlenen toplantıda 2030 a kadar ülkelerin yerine getirmesi gereken görevler kararlaştırıldı.10 yıllık ittifak haritasının belirlenmesi Çin in küresel yükselişi son yıllarda Rusya ile gerileyen ilişkiler Ukrayna siber saldırılar terör ile mücadele küresel ısınma  iklim değişikliği ve Nato'nun Afganistan'daki görevinin son bulması gibi konular masaya yatırıldı. Liderler Nato'nun 2030 stratejik konseptini kabul etti.

Salgının ardından bir felaket gibi gündeme taşınacak yeni konunun küresel ısınma ve sonrası kuraklık daha sonrası kıtlık meydana geleceği akıllara kazınmaya çalışılıyor. Dogal seyrinde ilerleyen herşey farklı yansıtılarak kendi medya kanallarında korku bilinci yayılıyor. Gıda stokları bilinçli olarak yok ediliyor tedarik zinciri kırılıyor böylece dünya genelinde sahte bir kıtlık oluşturularak insanları kurgulanan yeni dünya düzenine boyun eğdirtmeye çalışıyorlar.

Küresel ısınmaya sebep olduğu gerekçesi ile et tüketimini tamamen durdurma planları tıkır tıkır işliyor. Sıfır karbon salımı baskısı ile büyük vegan projesini hayata geçirmek için yapay etler şimdiden üretildi bile. Karbon salımına sadece hayvanlar değil insanlarda yol açıyor ve hareketleri kısıtlanmalı diyerek sıfır karbon ayak izi projesi kapsamında insanlara yeni kısıtlamalar getirilecek Paris iklim anlaşması bunun güçlü bir ayağı. Dünyada artık özgür insana yer yok. Her adımımızın takip edileceği bu yeni dünya düzeninde insana ihtiyaç da yok. Tüm iş kollarının yapay zekaya devredileceği bu yüzden insan nüfusunun 500 milyonun altına indirilmek istendiği korkunç bir distopya bu. Yani 7.5 milyar insanın 7 milyarını aşama aşama yok etmek için her türlü yola başvuracak kadar korkunç bir yapı ile karşı karşıyayız. Yeni sistemin kurulması için eski tamamen ortadan kalkmalı. Dünya Ekonomik Forumunun başındaki isim Klaus Schwab büyük reset ismini ortaya atan kişi. Time dergisinde yapılacakları aşama aşama anlatmıştı.

Eskinin yıkılması için ekonomileri yok etmek iç isyanlar çıkarmak ulus devletleri yıkmak vatandaş ile devlet arasındaki bağı koparmak ve böylece insanların yeni düzene isteyerek boyun eğmelerini sağlamak great resetin gündemini oluşturuyor.

Hiç yorum yok: